livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Zwarte reeks, 140 : Miss Brian 4 - Ling Woo
par Chris
Broché / 48 pages / édition de 2005
langue(s) : néerlandais
éditeur : Sombrero
collection : Zwarte reeks
numéro : 140
dimensions : 296 (h) x 210 (l) x 4 (ép) mm
poids : 185 grammes
Cet ouvrage n'est
pas disponible
actuellement sur
Bibliomania
Na haar avonturen bij Lord McCloud, Lady Welch en mister Dinner gaat Miss Brian nu op bezoek bij de excentrieke Chinees Ling-Woo. Nadat ze eerst in een strak uniform de honderden pornobanden van Ling-Woo moet opbergen, komt ze al snel in zijn speciale SM kamer terecht. Een privé horrormuseum waar nieuwe SM instrumenten uitgeprobeerd worden.

Voor ze het weet hangt Miss Brian aan het plafond te bungelen, terwijl Ling Woo nieuwe SM apparatuur in stelling brengt. Het ziet er behoorlijk agressief uit, maar Miss Brian kan een golf van opwinding niet onderdrukken. Hier houdt ze van, hoewel sommige behandelingen zelfs voor haar te ver gaan. Maar in de meeste gevallen komt ze waanzinnig klaar.

Het zijn vermoeiende experimenten, maar tussendoor ziet ze nog kans de schuchtere tuinman te verleiden door voor hem een stiekeme stripact op te voeren.

Na enkele dagen bemerkt ze dat haar avonturen onderdeel waren van een weddenschap. Lord McCloud, Lady Welch, mister Dinner en Ling-Woo hebben er ieder om gewed dat zij Miss Brian de meeste bevrediging zouden schenken. Nu moet Miss Brian kiezen welke behandelingen haar het meest bevredigd hebben...
rechercher des articles similaires par catégorie
rechercher des articles similaires par thème: