livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Het nieuwe stadstuinieren
Broché / 208 pages / édition de 2011
langue(s) : néerlandais
éditeur : Tirion Natuur
ISBN : 9052107289
EAN : 9789052107288
dimensions : 245 (h) x 170 (l) x 18 (ép) mm
poids : 725 grammes
Cet ouvrage n'est
pas disponible
actuellement sur
Bibliomania
In dit prachtige boek maakt Celia Brooks Brown de lezer deelgenoot van haar belevenissen met het verbouwen van groente en fruit in haar volkstuin. De tuinierservaring die ze op eigen kracht verkreeg door gewoonweg te gaan ploeteren en uitproberen en de kennis die collega-stadstuindèrs met haar deelden, heeft ze samengevat in dit jaarverslag dat deels dagboek, deels handleiding en deels kookboek is. De bedoeling is om je te inspireren hetzelfde te doen zodat je ook zult kunnen genieten van de verrukkelijke producten van eigen teelt.

Het Nieuwe Stadstuinieren is opgedeeld in vier seizoenen. In elk gedeelte worden drie maanden apart beschreven. Het begint steeds met een lijst van producten om te zaaien en om te eten in de betreffende maand. Dan worden de belangrijkste tuinklussen er uitgelicht en de hoogtepunten uit de moestuin. Celia sluit af met recepten waarin de oogst van die maand volledig tot zijn recht komt.

Voor mensen die niet in het gelukkige bezit zijn van een volkstuin of eigen moestuin heeft Celia goede adviezen over eigen kweek in potten, groeizakken en plantenbakken. Dit groene boek met zijn stadse flair is de ideale handleiding voor de beginnende tuinier.
rechercher des articles similaires par catégorie
rechercher des articles similaires par thème: