livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Elektronische vermogencontrole. 2. Elektronische motorcontrole
Cartonné / 370 pages / édition de 2004
langue(s) : néerlandais
éditeur : Academia Press
ISBN : 9038206615
EAN : 9789038206615
dimensions : 265 (h) x 205 (l) x 21 (ép) mm
poids : 1090 grammes
DISPONIBLE
très bon état
8,95 EUR
référence : 1015093
Tous les prix incluent la TVA
Vermogenselektronica speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven. In de grote verscheidenheid aan elektrische apparatuur die wij tegenwoordig zo vanzelfsprekend vinden, schuilt meestal vermogenselektronica. Bijna onbewust zijn veel nieuwe applicaties zoals computers, mobiele telefoons en draagbare multimedia binnen ieders handbereik gekomen. De vermogenselektronica speelt hier een belangrijke rol.

Technologie staat nooit stil. Sinds de eerste uitgave van dit boek zijn er talloze ontwikkelingen op het gebied van vermogensconversie gekomen en nieuwe toepassingen ontstaan.

Behalve de uitstekende basis schenkt deze uitgave ook bijzondere aandacht aan nieuwe technologieën. Dit werk is uitgebreid met recente toepassingen van de vermogenelektronica zoals hoogfrequente inductieve verwarming, verbeteren van de arbeidsfactor (PFC), verlichting, windturbines, enz.

Elektronische motorcontrole en elektrische positioneersystemen worden terug uitgebreid behandeld. Ook elektrische machines hebben een vernieuwde aandacht gekregen.

De inhoud van de CD-ROM uit de vorige uitgave is grotendeels in het „papieren“ boek terug gekomen. Alle hoofdstukken zijn up-to-date gemaakt en didactisch verfijnd. Door de vele voorbeelden en evaluatievragen is het boek zeer goed bruikbaar als zelfstudiemateriaal. De technisch uitgewerkte schakelingen met de bijgevoegde datasheets van de nieuwste componenten bieden een goed uitgangspunt voor praktische toepassingen.

Het boek mag zonder meer het “Nederlandstalig handboek van de vermogenselektronika en elektronische motorcontrole” genoemd worden en is als zodanig niet alleen geschikt voor studenten maar ook voor de ingenieurs in de praktijk.
rechercher des articles similaires par catégorie
rechercher des articles similaires par thème: