livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Handboek Chakrapsychologie : Zelfverwerkelijking in zeven stappen
Broché / 496 pages / édition de 2002
langue(s) : français
éditeur : Altamira-Becht
ISBN : 9023009541
EAN : 9789023009542
dimensions : 235 (h) x 155 (l) x 30 (ép) mm
poids : 895 grammes
DISPONIBLE
très bon état
13,95 EUR
référence : 1015089
Tous les prix incluent la TVA
Waar vind je een boek dat in één band zulke diverse onderwerpen behandelt als Jungiaanse psychologie, oosterse spiritualiteit, somatische therapie, metafysica en New Age, en dat toch recht doet aan ieder afzonderlijk thema? Waarin bovendien de auteur ook nog eens alle onderdelen aaneensmeedt tot een enkele, krachtige theorie? Handboek chakrapsychologie van Anodea Judith is zo’n zeldzaam boek.

In dit even veelomvattende als baanbrekende werk wordt het oude oosterse chakrasysteem verklaard vanuit de westerse psychologie. Judith gebruikt de structuur van het chakrasysteem als een plattegrond waarop westerse begrippen van persoonlijke ontwikkeling ingevuld kunnen worden. De spirituele natuur van onze persoonlijkheid brengt ze in verband met de structurele logica van ons lichaam. Aan elk van de zeven chakra’s wijdt ze een apart hoofdstuk.

Handboek chakrapsychologie trekt de lijn door die Anodea Judith begon met haar eerste boek (Chakra-werkboek) en vervolgde met Reis door de chakra’s (dat ze samen met Selene Vega schreef).

Anodea Judith heeft een graad in de klinische psychologie; ze volgde opleidingen in onder andere bio-energetica, traumaverwerking, yoga-therapie, acupressuur en sjamanisme.
rechercher des articles similaires par catégorie
rechercher des articles similaires par thème: