livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Anatomie voor de kunstenaar : Een uitgebreide handleiding voor het tekenen van het menselijk lichaam
par Collectif
Broché / 160 pages / édition de 2002
langue(s) : néerlandais
éditeur : Parragon
ISBN : 1405421096
EAN : 9781405421096
dimensions : 263 (h) x 198 (l) x 14 (ép) mm
poids : 615 grammes
Cet ouvrage n'est
pas disponible
actuellement sur
Bibliomania
Alle kunstenaars, of ze nu beroeps zijn of amateur, hebben een diepgaande kennis van de anatomie van de mens nodig om de complexe menselijke vorm correct te kunnen afbeelden.

Anatomie voor de kunstenaar een prachtig geïllustreerd boek dar de lezer binnenleidt in de wonderlijke wereld van de menselijke anatomie. Het boek is verdeeld in vijf hoofdstukken, die hoofd en nek, de romp, de bovenste ledematen, de onderste ledematen en bewegingen tot onderwerp hebben.

Ieder hoofdstuk is uitvoerig geïllustreerd met gedetailleerde tekeningen van het menselijk lichaam. Ze zijn voorzien van een duidelijke tekst waarin de bouw en functie van dat lichaamsdeel worden beschreven. Het boek legt uit hoe het lichaam correct geproportioneerd moet worden weergegeven en hoe licht en schaduw worden aangebracht. Daarnaast geeft het aanwijzingen en tips over het tekenen van bewegencje figuren en biedt het adviezen over materialen, en met welke de beste resultaten te bereiken zijn. Anatomie voor de kunstenaar is een onmisbaar werk voor iedereen die ervan houdt het menselijk lichaam te tekenen.
rechercher des articles similaires par thème: