livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Zwarte reeks, 128 : Hilda (deel 1)
par Kovacq
Broché / 48 pages / édition de 2003
langue(s) : néerlandais
éditeur : Sombrero
collection : Zwarte reeks
numéro : 128
dimensions : 296 (h) x 210 (l) x 4 (ép) mm
poids : 220 grammes
DISPONIBLE
très bon état
6,95 EUR
référence : 1017900
Tous les prix incluent la TVA
Hilda heeft nachtmerries waarin ze door een Middeleeuwse inquisitie seksueel gefolterd en verbrand wordt. Haar zus Sandra, die, tegen haar wil, met haar een lesbische relatie is aangegaan, raadt haar aan naar dokter Baalt te gaan, die gespecialiseerd is in hypnotische repressie, Onder hypnose terugkeren naar je verleden om je hedendaagse frustraties kwijt te raken.

Tijdens deze sessie gaat Hilda terug naar de middeleeuwen, waaruit blijkt dat ze als prinses Hildegarde in 1234 op de brandstapel is gestorven.

Dokter Baalt laat haar in volgende sessies teruggaan naar haar geboorte en zelfs naar het moment waarop ze verwekt is. Daaruit blijkt dat ze een kind is van koningin Eleonore. Verwekt tijdens een van de se;| orgieën die haar moeder hield terwijl haar echtgenoof op kruistocht is. In deze Middeleeuwse poel des ver derf blijkt ook dat Hilda later als kind een lesbisch relatie heeft gehad met haar moeder... die moeder blij nu haar zus Sandra te zijn...

Wat zal in haar huidige leven de rol worden van d vreemde dokter Baalt, zijn assistent dokter Kustner en van haar vriend Rod die nu in de States is?
d'autres ouvrages de Kovacq
rechercher des articles similaires par catégorie
rechercher des articles similaires par thème: