livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Lexicon der Geneeskruiden. Vraagbaak voor zieken en gezonden
Relié / 360 pages / non daté ou dépôt légal à parution
langue(s) : néerlandais
ISBN : 9060300580
EAN : 9789060300589
dimensions : 240 (h) x 156 (l) x 40 (ép) mm
poids : 805 grammes
Cet ouvrage n'est
pas disponible
actuellement sur
Bibliomania
Voor hen, die de heilzame krachten van de natuur hebben leren waarderen, is de naam van Mellie Uyldert geen onbekende. Behalve vele artikelen over kruiden in het maandblad De Kaarsvlam, waarvan zij redactrice is, verschenen van haar hand o.m. De Taal der Kruiden, Plantenzielen, Kruiden in de Keuken en Sterren, Mensen, Kruiden.

Het Lexicon der Geneeskruiden wil een praktisch handboek zijn om tekorten in het lichaam aan te vullen en daardoor de levenskracht van het zich tegen ziekten verwerende lichaam te vergroten.

Het dient in ieder gezin als waardevolle en behulpzame raadgever bij de hand te zijn om aan te geven hoe en wanneer men geneeskruiden kan gebruiken.

„Een natuurlijke leefwijze”, zo schrijft Dr. R. A. Benthem Oosterhuis in zijn inleiding tot dit boek, „geeft de beste bescherming tegen ziekten. Ziekten voorkomen is beter dan een langdurige behandeling bij ziekten te ondergaan. Schrijfster is een ervaren gids bij de toepassing van zulk een natuurlijke leefwijze. Zij verschaft een papieren, altijd ter beschikking staande „dokter in huis”, een boek, dat bij lichte ongesteldheden kan worden opgeslagen en waarin voor het begin van zwaarder lijden goede raadgevingen staan, terwijl intussen het bezoek van de deskundige medicus wordt afgewacht.”

Deze nieuwe druk bevat talrijke vierkleurenplaten van Jos van Uijtregt.
rechercher des articles similaires par thème: