livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Encyclopedie van Populaire Remedies
par Collectif
« Olijfolie, Azijn, Honing en 1001 andere Huismiddelen »
Broché / 512 pages / édition de 2005
langue(s) : néerlandais
éditeur : Edi-Inter
ISBN : 907709718X
EAN : 9789077097182
dimensions : 210 (h) x 145 (l) x 30 (ép) mm
poids : 700 grammes
Cet ouvrage n'est
pas disponible
actuellement sur
Bibliomania
Weg met dat buikje en die vetkussentjes op uw heupen, zonder uitputtende oefeningen, door eenvoudig de raad op te volgen, die u onthuld wordt op blz 320 en volgende.

Problemen met verstopte slagaders ? "Onderzoeken hebben aangetoond dat bepaalde middelen (zie op bladzijde 158) helpen bij mensen die lijden aan spataders en chronische veneuze insuffïciëntie (onvoldoende of vertraagde bloedaf-voer door de grote aders)."

Verhoogde bloeddruk? "Befaamd in de strijd tegen ... verhoogde bloeddruk en osteoporose (botontkalking)", maar het kan ook geheugenproblemen voorkomen. Kijk snel op bladzijde 27.

Rugpijn? Wacht niet langer! "Zorg van nu af aan voor herstel van uw gewrichten op een natuurlijke manier en voor verzachting van gewrichtspijn, meteen,” dankzij "3 natuurlijke middelen", vermeld op bladzijde 128 en volgende.

Incontinent? Een merkwaardige remedie, "gericht op het versterken van de spieren die helpen om de urine in de blaas vast te houden". Bladzijde 232.

Ontgiften, met behulp van een natuurlijk middel om uw lichaam te ontdoen van gifstoffen en gevaarlijke micro-organismen". Kijk op bladzijde 433.

Snel helen! Dat is mogelijk door tijdig gebruik te maken van sommige handigheidjes van Moeder Natuur. U zult verbaasd zijn wat u hierover leest op bladzijde 454

Gaten in uw geheugen? Daar kunt u iets aan doen ! Volg in alle vertrouwen de 11 adviezen om uw geheugen te verbeteren. Te beginnen op blz 117.

Zo vermindert u het risico op een reumatische gewrichtsontsteking. Alles over deze plaag, van preventieve maatregelenen tot middeltjes om er beter mee te leren leven. Bladzijde 142 en volgende.

Stop met fortuinen uit te geven om kost wat kost af te vallen ! Alles wat u nodig hebt, zijn enkele gezondheidstips die u op een natuurlijke en gemakkelijk manier van uw overtollige kilo's afhelpen. Ontdek ze snel op bladzijde 310.

Overwin op natuurlijke wijze uw pijn! Profiteer ten volle van de beproefde middeltjes om de pijn te verzachten, zoals beschreven op bladzijde 372 en volgende.
rechercher des articles similaires par thème: