livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Manara collectie, 13 : Fataal rendez-vous
Broché / 46 pages / édition de 2006
langue(s) : néerlandais
éditeur : MaXima
collection : Manara collectie
numéro : 13
ISBN : 9059920562
EAN : 9789059920569
dimensions : 296 (h) x 210 (l) x 4 (ép) mm
poids : 215 grammes
DISPONIBLE
très bon état
6,95 EUR
référence : 1017227
Tous les prix incluent la TVA
Silvio is, vooral dankzij zijn lieftallige vrouw Valeria, goed bevriend met de minister en staat daarom op het punt gekozen te worden als partijvoorzitter..

Helaas echter heeft hij zich financieel in de nesten gewerkt door verkeerde speculaties en is daardoor in handen gekomen van de financiële onderwereld. Zodra ze merken dat hij niet meer kan betalen zetten ze hem onder druk door iedere dag, stipt om zes uur, zijn vrouw te laten neuken door de stevige bodyguard Ursus. Dagelijks, precies om zes uur, waar ze ook is. Er is geen ontkomen aan. Na verloop van tijd stribbelt ze niet eens meer tegen en blijft iedere dag geduldig op haar verkrachter wachten. Tot ze beseft dat er misschien één plaats op de wereld is waar ze wel veilig is: bij de minister, die met zijn boot op de Caribische zee vaart. Als Ursus stipt om zes uur toch op de boot probeert te klimmen wordt hij overmeesterd en op verzoek van Valeria gecastreerd.

Kort erna neemt Ursus contact met haar op en vertelt haar dat hij verliefd op haar is geworden vanaf het moment dat ze niet meer tegenstribbelde. Daarom is hij bereid haar te vertellen wie zijn werkelijke opdrachtgever is.
rechercher des articles similaires par catégorie
rechercher des articles similaires par thème: