livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Fauna en flora Zeeland : Onderwatergids
Broché / 328 pages / édition de 2005
langue(s) : néerlandais
ISBN : 9080918423
EAN : 9789080918429
dimensions : 210 (h) x 148 (l) x 20 (ép) mm
poids : 680 grammes
DISPONIBLE
très bon état
24,95 EUR
référence : 1016377
Tous les prix incluent la TVA
De gids die u nu in handen heeft, is een uitzonderlijk boek.

Uitzonderlijk, omdat het één van de weinige boeken is over de onderzeese fauna en flora van onze kustwateren, geïllustreerd met onderwateropnamen.

Uitzonderlijk ook, omdat de duikers alles op alles hebben moeten zetten, het hele jaar door en bij elk weertype, om de foto’s en een inventaris van de aanwezige fauna te verzamelen, en dit alles in wateren die - laten we het toegeven - niet altijd even aangenaam of gemakkelijk zijn. Maar wat een beloning om boven water te kunnen komen met de melding een bepaald dier gezien, geïnventariseerd of gefotografeerd te hebben!

Uitzonderlijk ook, aangezien de auteurs, eenmaal de zeegroene wateren van de Oosterschelde of het Veerse Meer verlatend, opnieuw een duik hebben genomen, in de bibliotheek deze keer, in boeken, wetenschappelijke artikelen, en duikverslagen, om de hoeveelheid gegevens te verzamelen die u ín de volgende pagina’s zult ontdekken.

Daar was zonder enige twijfel doorzettingsvermogen voor nodig... Doorzettingsvermogen en enthousiasme. En het is tot datzelfde enthousiasme dat deze gids u wil aanzetten. Het zal u doen ontdekken, opnieuw ontdekken, of beter ontdekken, dat de levende wezens in de Zeeuwse wateren even mooi en even interessant zijn als die uit tropische zeeën.

Tenslotte is dit boek uitzonderlijk omdat deze gids over het onderwaterleven in Zeeland volledig het werk is van Belgische duikers. Complimenten aan onze zuiderburen! Met dank aan de auteurs en aan de fotografen voor dit uitstekend en aangenaam hulpmiddel dat ons helpt de levende wezens van de Delta beter te begrijpen.
rechercher des articles similaires par catégorie
rechercher des articles similaires par thème: