livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Jaarboek 2 (1963) van de Vrijheid en het Land van Geel
par Collectif
Broché / 195 pages / édition de 1963
langue(s) : néerlandais
collection : Jaarboek
numéro : 2
dimensions : 240 (h) x 160 (l) x 16 (ép) mm
poids : 379 grammes
Cet ouvrage n'est
pas disponible
actuellement sur
Bibliomania
Een warm dankwoord voor de gulle begroeting van Jaarboek 1 mag hier eerst komen.

Bij wijze van aanvulling van Jaarboek 1, bieden wij hier onze verontschuldigingen aan voor de vele leemten, die voorkomen in de titulatuur in de lijst van inschrijvers; tevens vinden de inschrijvers op dat zelfde Jaarboek bijgaand een gegomde rugtitel, die op dat Jaarboek ontbrak, en waarmee zonder moeite een vergetelheid ongedaan kan worden gemaakt.

De samenstelling van dit tweede Jaarboek is geworden, wat ze worden kon, door de toewijding van onze medewerkers, die hier eveneens onze dank gelieven uitgesproken te vinden. Aangekondigde bijdragen, die hier nog ontbreken, en deels door andere werden vervangen, komen aan de beurt, zover het de redaktie betreft.

Om veel werk te sparen, en veel nalatigheid en verzuim te bestrijden, zullen wij zo vrij zijn, de inschrijvers op het huidige Jaarboek te beschouwen als abonné op al de volgende. Langs deze weg ook bieden wij ruiling aan met de uitgevers van geschiedkundige, heemkundige en dergelijke tijdschriften en jaarboeken. In ieder geval wordt op inzending van bijgaande inschrijvings-kaart gerekend.

Ten slotte willen wij de reeds geopperde en nog te rijzen bezwaren, nopens de afwezigheid van een volledig register, ondervangen met de belofte, dat te gepasten tijde indices van persoons- en plaatsnamen een reeks van enkele Jaarboeken zal komen voltooien.
rechercher des articles similaires par catégorie
rechercher des articles similaires par thème: