livres. lus. approuvés.
Bienvenue chez Bibliomania, le spécialiste en ligne du livre de seconde main
FR  •  NL
Panier
0
Kent u ze nog... de Heistenaars
Cartonné / 76 pages / édition de 1975
langue(s) : néerlandais
dimensions : 150 (h) x 206 (l) x 10 (ép) mm
poids : 245 grammes
Cet ouvrage n'est
pas disponible
actuellement sur
Bibliomania
Daar waar oude huizen, merkwaardige plaatsen en pittoreske pleinen werden vereeuwigd als prentkaarten en verenigd in boekvorm, bleef toch een belangrijk aspect van het verleden achterwege. Met name de ziel der gebouwen, het hart van elk steegje of pleintje.

Het verheugt ons dan ook bijzonder dat thans ook de scheppers van het verleden, elk getaand door een eigen specifieke arbeid, in een boekdeel werden gebundeld.

Aldus worden moeder Babelutte, de honderdjarige „Fryns” en de supervoetballist Goetinck teruggeroepen int het vage verleden. Dit lijkt ons de beste eer die aan deze vaak legendarische figuren kan worden gegeven. Tevens zullen deze levensechte afbeeldingen nog beter toelaten het verleden voor het geslacht levendig te houden.

Het leven van deze mensen, vergroeid met het land maar ook met de zee, weze een voorbeeld en een kracht om verder te ijveren voor een veredeling van deze riante tuin aan de Noordzee die zij ons ten geschenke gaven.

Wij besluiten met een woord van dank aan alle bereidwillige medewerkers en in het bijzonder aan de samenstellers van dit boekje, de heren Braems, De Vent en Meyers.
rechercher des articles similaires par catégorie
rechercher des articles similaires par thème: